GDPR

DEN HÄR WEBBPLATSEN ANVÄNDER COOKIES

"En kaka (cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator.
Kakor används på många webbplatser för att ge besökaren tillgång till olika funktioner. Det går att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.
Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

POST & TELESTYRELSEN DEFINIERAR EN COOKIE ENLIGT FÖLJANDE:
En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner.
Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande.

Det finns två typer av cookies. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte den aktuella webbplatsen. Den andra typen av cookies kallas sessionscookies. Under tiden du är inne och surfar på en sida, lagras den här cookien temporärt i din dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk du har valt. Sessionscookies lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare"

Vi använder cookies för att vi ska kunna anpassa våra tjänster så bra som möjligt utifrån din användning. Det kan bland annat handla om vilka sidor du besöker, för att kunna presentera relevant information kopplad till dessa sidor. Cookien låter oss också veta om du besökt vår webbplats tidigare. Vi använder aldrig cookies med syfte att lagra personlig information om dig utan endast för att underlätta ditt besök hos oss och för att kunna följa antalet besökare på vår webbplats. För bättre användarvänlighet och som grund för statistik och analys.

I din webbläsare kan du själv välja en inställning som gör att du får ett meddelande innan en webbplats skickar en cookie till din dator. Du kan också välja vilka cookies som ska tillåtas, blockeras eller raderas. Eftersom olika webbläsare fungerar på olika sätt är vårt bästa tips att du söker i din hjälpmeny för att hitta inställningen på din webbläsare.
Om du väljer att inte acceptera några cookies kan du fortfarande besöka vår webbplats, men vissa funktioner kanske inte fungerar.
Läs mer om cookies och hur du gör för att ta bort dem: http://www.minacookies.se/

KONVERTERINGSMÄTNING MED FACEBOOKPIXEL
För att kunna analysera datatrafik och marknadsföringsresultat, och tillhandahålla relevanta annonser till dig, använder vi en facebookpixel på vår webbplats.
Pixeln aktiverar en cookie som lagras på din dator och sedan kan anropas på nytt. Med hjälp av pixeln kan vi samla in och analysera information om facebookannonser och deras effekt.
Uppgifterna som samlas in på detta sätt är anonyma för oss och vi varken vill eller kan koppla uppgifterna till någon individ.
Facebookpixeln tillhandahålls av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook").

GOOGLE ANALYTICS
Denna webbplats använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. ("Google").
Google Analytics använder cookies. Informationen som genereras av sådan cookie genom er användning av webbsidan (inklusive er IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i USA. Google kommer att använda denna information i syfte att utvärdera er användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan till oss på addprofile AB och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbsidan och användning av Internet.
Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning.
Google kommer inte att koppla samman er IP-adress med annan data som Google innehar.
Genom att använda denna webbsida, samtycker du till att Google behandlar era personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.

TAWK.TO
Denna webbplats använder även TAWK.TO som en livechatt för att kunna ge er bästa kundsupport och där även er IP-adress loggas. www.tawk.to/legal/

ANSVARIG UTGIVARE
Ansvarig utgivare av webbplatsen är addprofile AB. Har du frågor om oss, behöver du ytterligare information, vill du komma i kontakt med oss eller har du synpunkter på informationen här på webbplatsen kan du alltid kontakta oss på telefon +46 (0)8- 26 06 42 eller info@addprofile.se

INTEGRITETSPOLICY

addprofile AB
Organisationsnummer 556821-9082
Mot bakgrund av den nya EU:s allmänna databeskrivningsförordningen 2016/679 (GDPR), som träder i kraft den 25 maj 2018, vill vi ge dig information om de uppgifter vi behandlar för att skicka information till dig.
addprofile AB respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter som vi behandlar. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar.

DE TYPER AV DATA VI SAMLAR IN
Vi samlar in vissa personuppgifter om dig, personliga data är data som kan användas för att identifiera dig eller information som kan härröras till dig.
Personuppgifterna samlas främst in via B2B men även som privatperson som registrerar sig i de shoppar som riktar sig till privatpersoner.
Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, till exempel när du blir kund hos oss, mailar till oss, väljer att prenumerera på något av våra nyhetsbrev, i samband med event där vi tar in anmälningar, skickar inbjudningar och övrig information som krävs för eventets genomförande, kommunicerar med oss via e-post eller andra kanaler där du registrerar dig. Uppgifterna vi samlar inkluderar ditt namn, e-postadresser, telefonnummer, leveransadress och kontonummer i de fall du handlat som privatperson i någon av våra webshoppar. I vissa fall har dina personuppgifter hämtats från andra källor med bakgrund till din yrkesroll och då vi bedömt att du eventuellt är intresserad av våra produkter.
Dessa källor kan innefatta sökningar via offentligt tillgängliga sökmotorer och din arbetsgivares webbplats.

HUR ANVÄNDER VI DATA VI SAMLAR IN OCH LAGRAR
Vi använder de personuppgifter vi samlar in för att:
- Hantera och fullfölja avtal samt för administrativa uppgifter.
- Hantera och fullfölja beställningar, order och leveranser.
- Genomföra event vi arrangerar i egen regi eller på uppdrag.
- Skicka dig nyhetsbrev och information om våra produkter och tjänster.
- Behålla historik av de produkter ditt företag köpt från oss.
Vi säljer inte, hyr ut, distribuerar eller på annat sätt gör dina personuppgifter tillgängliga för tredje part.

SKÄL FÖR ANVÄNDNING AV DINA PERSONUPPGIFTER
När vi behandlar personuppgifter för de ändamål som förklaras i det här meddelandet använder vi oss av våra legitima intressen när det gäller att upprätthålla affärsrelationer och kommunicera med dig som en kontaktperson om verksamheten och våra produkter.
Vi anser att våra legitima intressen följer lagen och de rättsliga rättigheterna och friheterna i våra affärskontakter.

LAGRING
Dina personuppgifter sparas för angivna ändamål som nämnts ovan så länge du fortsätter vara kund eller att vi, med grund i din yrkesroll, bedömer att du kan vara en potentiell kund till oss.
Du kan när som helst välja att avregistrera dig eller få dina uppgifter raderade och i samband med det så upphör vi databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register.

SÄKERHET
Vi använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förluster och att skydda mot obehöriga personers tillgång.
Vi granskar regelbundet våra säkerhetspolicyer och rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.

DINA VAL OCH RÄTTIGHETER
Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar. Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig och kan begära en kopia.
Du har också rätt att få felaktiga personuppgifter om dig korrigerade och du kan be oss att radera dina personuppgifter.
Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register.
Avregistrering sker enklast via länk i våra nyhetsbrev eller genom att kontakta addprofile AB på +46 (0)8-26 06 42 eller info@addprofile.se