Störst utbud & bästa service

Köpvillkor

Prisinformation
addprofile AB reserverar sig för slutförsäljning av produkterna samt inmatningsfel av priser i webbshoppen.
Samtliga priser i webbshopen är exklusive moms.

Leveransinformation
Merparten av produkterna i webshopen är beställningsvaror med en leveranstid från ca 1-2 veckor. Om produkterna skall tryckas, broderas eller logomärkas på annat sätt tillkommer eventuell tid för detta. Fullständig information finns i den orderbekräftelse som mailas till dig.

Leverans sker direkt från något av våra tryckerier och frakten sker med någon typ av företagspaket (normalt Posten, DHL, UPS, TNT eller Schenker).

Vid privatadress skickar vi oftast med DHL service point vilket tar en dag extra då paket skickas till service point uthämtningsställe och en avi skickas till kund. Kund ansvarar för att ta med detta i beräkningen vid order.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden tillkommer och läggs på i efterhand.

Betalningsvillkor
Efter godkänd kreditprövning är normala betalningsvillkor 15 dagar netto. Har du som beställare andra krav, är du välkommen att kontakta oss för en dialog.
I de situationer då vi inte kan bevilja 15 dagars kredit, behövs en förskottsbetalning.

UF-företag och privatpersoner betalar alltid i förskott. Personer under 18 år behöver målsmans tillstånd för att beställa.

Reklamationer och returrätt
Har en annan än beställd artikel/produkt levererats eller om produkten är skadad eller på annat sätt felaktig kan köpet reklameras till oss med angivande av felaktighet. Felaktig vara ska returneras till addprofile AB via den returfraktsedel som du får vid reklamation.
Vänligen bipacka tidigare erhållen följesedel för snabb hantering och kreditering.

De artiklar som är förädlade med logotyp eller annan märkning kan ej returneras.

Kontakt
Frågor kring produkter, leveranser m.m.: Kontakta oss på telefon 08-26 06 42 eller via mejl till info@addprofile.se