Kundservice

addprofile erbjuder professionell kundservice som hjälper er med
snabba svar på era frågor om våra produkter, priser, leveranstider mm. Vi lämnar alltid digital korrektur för godkännande av er som kund. Vi strävar alltid efter att ge er den bästa köpupplevelsen av produktmedia.

Trygghet

Vår tryck och brodyravdelning har över 20 års erfarenhet av profilering av produktmedia, vilket banar väg för att era produkter profileras med rätt teknik för ett professionellt resultat. Att handla av någon man har förtroende för tycker vi och våra återkommande kunder är tryggt. Välkommen du också!

Brett sortiment

För närvarande hittar du över 8000 prissatta profilprodukter i vår webbshop. Butiken uppdateras och kompletteras regelbundet. Genom vårat breda kontaktnät av leverantörer försöker vi se till att det alltid finns något för alla.
OBS! Alla produkter som vi kan leverera är inte alltid publicerade i vår webbshop. Hos oss går allt att skräddarsy. Har ni ett speciellt önskemål om en produkt som ni inte hittar i vår webbshop får ni därför gärna kontakta oss.

Ordning och reda

På er egen inloggning hos oss håller både ni och vi koll och ordning på era nuvarande och tidigare korrektur, tryckmallar, offerter och beställningar. På så vis blir det enkelt för er som kund att se vad ni tidigare har beställt och att godkänna aktuella korrektur och offerter. Allt för att ha ett så smidigt samarbete som möjligt.