Sedan 2001 arbetar vi med företag, föreningar och organisationer i hela Sverige.

Vi erbjuder ett brett utbud av profil och reklamprodukter med skräddarsydda profileringar, vi gör precis som det låter – adderar profiler.

Vi tycker att vårt sortiment av produktmedia med allt från profilkläder till profilprodukter är lika roligt som viktigt.

Vi har genom åren nämligen upptäckt att många organisationer har en profilpotential som oftast inte är till fullo utforskad.

Att visa vem du är och vad du står för är A och O i både relationer och marknadsföring och att addera en profil till er som företag bygger
en viktig kommunikationsgrund att stå på.

Hur vi skapar detta (skräddarsyr detta) på bästa sätt diskuterar vi såklart fram tillsammans, här har ni dessutom vår långa profilexpertis att förlita er på.

Produktmedia är därför enligt oss det roligaste mediet att jobba med då det är så nära sammankopplat till relationsmarknadsföring och er som företag.

Vår målsättning är att alltid erbjuda er som kund konkurrenskraftiga priser och hög servicenivå tillsammans med ett brett utbud – detta utan att tumma på kvaliteten.

Ett bevis på att vi har lyckats med det är att vi har ett mycket högt antal återkommande kunder, allt från mindre organisationer till större börsnoterade företag.

Ni hittar just nu över 4000 prissatta profil och reklamprodukter i vår webbshop som uppdateras regelbundet.

Vi samarbetar med några av marknadens bästa leverantörer samt handplockade fabriker – allt för att kunna erbjuda bästa möjliga utbud för er som kund.

Vi gör produktmedia enkelt.

Kontakta oss när det är dags för att skräddarsy och addera er profil!

Kundservice

addprofile erbjuder professionell kundservice som hjälper er med
snabba svar på era frågor om våra produkter, priser, leveranstider mm. Vi lämnar alltid digital korrektur för godkännande av er som kund. Vi strävar alltid efter att ge er den bästa köpupplevelsen av produktmedia.

Trygghet

Vår tryck och brodyravdelning har över 20 års erfarenhet av profilering av produktmedia, vilket banar väg för att era produkter profileras med rätt teknik för ett professionellt resultat. Att handla av någon man har förtroende för tycker vi och våra återkommande kunder är tryggt. Välkommen du också!.

Brett sortiment

För närvarande hittar du över 4000 prissatta profilprodukter i vår webbshop. Butiken uppdateras och kompletteras regelbundet. Genom vårat breda kontaktnät av leverantörer försöker vi se till att det alltid finns något för alla.
OBS! Alla produkter som vi kan leverera är inte alltid publicerade i vår webbshop. Hos oss går allt att skräddarsy. Har ni ett speciellt önskemål om en produkt som ni inte hittar i vår webbshop får ni därför gärna kontakta oss.

Ordning och reda

På er egen inloggning hos oss håller både ni och vi koll och ordning på era nuvarande och tidigare korrektur, tryckmallar, offerter och beställningar. På så vis blir det enkelt för er som kund att se vad ni tidigare har beställt och att godkänna aktuella korrektur och offerter. Allt för att ha ett så smidigt samarbete som möjligt.